Autumn leaves

I klädväg tycker jag höstan är den bästa årstiden. Visst, sommaren i alla ära, tiden när man kan blanda färger vilt och osv(eller skippa kläderna helt) men nae, jag diggar hösten mer. Det är på hösten herrsidan får in verkligt intressanta grejer, mycket man kan kombinera mellan + "stora" plagg. Herravdelningen ligger ju alltid steget efter när det gäller att få in nya plagg som är lite utöver det vanliga här uppe i norrland. Men, det händer dock att när höst/vinter säsongen är på ingång brukar även Luleåstad imponerar med att få in en del ok grejer.
Något som Luleå är i starkt behov av dock är en eller flera schyssta secondhand-butik/er. Finns ju lite olika typer av sh affärer här lite varstans men dom är aningens för flummiga för min smak. Är helt hundra på att OM det skulle det starta upp någon ny affär som är lite off road skulle det kunna gå riktigt bra. Folk säger ju att uppe i norrland så håller inga affärer som inte kör det vanliga( typ diva, jack & jones MQ etc). Visst Majoriteten av folket som bor här uppe har inget vidare intresse för att plocka upp en egen stil o köra något som bryter mot vad alla andra har men det är ändå en hel del som skulle uppskatta lite goa butiker med annorlundare utbud.

Hittade en snubbe som var med i idol fram till slutauddition på lookbook idag Tycker han kör på bra grejer men i övrigt verkar han rätt jobbigt, och någon vidare sångare var han ju inte.

Andreas lookbook |

Skipping stone |

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0