Noisettes

Att man blir nekad saker på grund av sin (för)låga ålder är ju ett känt fenomen. MEN, att behöva bli nekad grejer på grund av att man ser för gammal ut är ju bara trist, inte kul för fem öre.
Bussen är ett sånt exempel;
'
chaufför: Euhm, är du verkligen ungdom?!
jag: jaja, visst!
chaufför: är du helt säker på det ?
jag: joo? vill du se mitt legg ellä..
chaufför: ja.
chaufför: hmm.. jaja, låt gå för den här gången.
'
HA-HA! känns endast patetiskt att behöva visa legg för varje bussresa.
Ska det vara nödvändigt att raka skägget å dressa upp i rastabrallor ? ?

Aint no love

Idag ska jag genomföra ett lpl-prov sen är det lov, YES! ..I skallen i alla fall, har inga mer prov/inlämninga efter detta och ja, underbart är det. Tyvärr blir det en hel del studerande på lovet(såklart) eftersom det kokar med grejer vecka 2-3 när vi drar igång igen. Nog ser jag fram emot sommarlovet allt.
'
Den årliga pingisturneringen med laget igår gick väl som väntat. Ingen vidare dominans från min sida. Var väl ganska exakt andra gånger jag körde en seriös omgång bordtennis. Det säger rätt mycket om hur bra jag är, men kul var det. Började med ett schysst julbord och skitsnack innan vi gick på turneringen. Eftersom prestigen är enorm har jag nu bestämt att nyårslöftet, eller årets grej kommer vara att 1; införskaffa allt matterial som krävs för att bli den grymma pingisspelare jag ska bli 2; öva 3; öva..mycket övning.
När jag var hemkommen slog ja igång dem två sista episoderna av one tre hill, säsong 7. Nu när jag har tagit mej igenom(låter som om det skulle vara något jobbigt men så är de inte ha..) ännu en säsong kan jag ju konstatera att jag egentligen ska ge fan i dessa serier. De bidrar inte med mycket gott alltså, ofokuserat sinne, sena kvällar med mera!!
'
Pauline Croze - you're the one that i want |

Wow

Jisus vad länge sen jag var inne på min egen blogg. MEN, tänker inte be om ursäkt eller något i den stilen för vad jag vet har jag inte lovat någon att leverera ett visst antal inlägg per dag/vecka/månad.
'
Lucia + 3e advent -(!) snö. Även om vi nu i alla fall håller oss under minusstrecket så lyser(HA) snön med sin frånvaro. Lite trist ja. Nåväl, det är ju så här det ser ut varje jul i rätt många delar av världen så, nog finns det värre problem inte sant..
'
Spelade futsaltuernering i haparanda hela gårdagen. Kroppen känns riktigt bra nu faktiskt, har jag tur håller det i sig lite längre nu å tillåter att jag kör på för fullt hela försäsongen. Haparande hade "lottat" in sej själva i den på pappret svagaste gruppen men trots detta blev det inget finalspel för dom. LSK hade med sig ett dreamteam upp till hapis och presterade riktigt bra. Som väntat blev det ändå vi mot BBK i finalspel på kvällen. Känns alltid kul att möta k lubbar man spelat i, en blandning av ödmjukhet och vinna-till-110-%-annars-har-man-gjort-bort-sig-inställning. EXTRA kul med vinst. Går till veckan in på arcus och börjar med årets höjdpunkt, grisfys á la alvik. Lider med stekarna som varit i australien/thailand som kommer tillbaka i kanske inte bästa formen och sätter igång med den direkt. Önskar dom all lycka.

RSS 2.0