Africano

Störtskön avslutning på den här veckan. Skippade den obligatoriska(!) orienteringen i torsdags pga skada. Min hälsena är överansträngd så löpning är inte det jag ska satsa på för tillfället. Nåväl, var riktigt gott att vara hemma i alla fall, fick trots allt mycket gjort ändå. Plockade fram djemben, slog på lite bakgrundsmusik och tog mej bort från kylan i blixtfart. Det är bra grejer.
Kör stenhårt med trumman inför after worken. Saknas bara 30 stycken svarta kvinnor studsandes o tjoandes i mitt rum för att uppnå full effekt. Sköt upp Kafelino till nästa fredag för hade dels inte fått tag på rätt trumma å inte heller hunnit repa de antal gånger vi behövde. Känns skönt nu i alla fall att vi har full koll på vad som ska/varför/när/hur liras. Satsar ju inte på att bli deras husband men kan vara kul å köra några gånger bara för skoj liksom!

Igår gjorde vi,  backstreet boys bort seriepremiären mot äru 1337 ?. Utan några som hels träningar i ryggen var det ett helt klart ostrukturerat lag som steg in på planen när det var dags för "nedsläpp". Truppen är ju som sagt väldigt ung. De mest rutinerade i vårat lag kan inte jämföra sej på långa väger me de rutinerade spelare vi mötte. Där snackar vi.
Var väl inge vidare spel från något av lagen sidor men vi dominerare ju med våran snabb- och smidighet. En stor eloge tille tobbejoh som imponerade i kassen. Viktigt att få en bra start på serien, vinsten var självklar.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0